Toimintakeskus Savotta

Nuorisokeskus Metsäkartanolla on hyvien majoitus- ja ravintolapuitteiden sekä upean luontoympäristön lisäksi toimivat sisätilat moniin erilaisiin aktiviteetteihin ja kokoontumisiin. Savotta-rakennus sijaitsee päärakennuksen vastapäätä, ja se on todellinen toimintatalo.

Voikka-sali

Tämän salin (13 x 22m) erikoisuus on seinäkiipeilyseinä, mutta sali soveltuu myös moneen muuhun ryhmäliikuntaan: mm. sähly, sulka- ja lentopallo, istumalentopalloilu, hauska keilarata, keppijumpat, jousiammunta talvisaikaan, itsepuolustuslajit jne. Sali soveltuu kauniin arkkitehtuurinsa ansiosta myös isoihin kokouksiin tai muihin kokoontumisiin, tuote-esittelyihin ja konsertteihin (hyvä akustiikka).
Nuorisokeskus Metsäkartano liikuntasali

Voima-kuntosali

Monipuolinen kuntosali Voima, jossa hyvät peruskuntoiluvälineet, mm. kuntopyörä, soutulaite, painonnosto ja hierontapöytä.

Kädentaitotilat

Paljakka (myös Kappeli) toimii niin kokoustilana kuin myös hiljentymispaikkana ja erityisesti rippikoululaisten omana tilana. Tila sopii myös vihkimis- ja hartaustilaisuuksiin.
Keramiikkapaja Vaasi sopii keramiikkatöistä innostuneille ryhmille: dreijaa ja polta omat taide- ja/tai käyttöesineesi.
Vilmi-pimiössä leirikoulu- tai leiriotokset kehitetään omiksi leirimuistoiksi ennen kotimatkalle lähtöä.
Kädentaitopaja Vasussa hyödynnetään luonnonmateriaaleja: Huovutus, kankaanpainanta, silkkityöt sekä tuohi-, paju-, päre- ja nahkatyöt.
Nuorisokeskus Metsäkartano kankaanpainanta
Puutyöpaja Vuolun asianmukaisilla ja turvallisilla puuntyöstövälineillä loihditaan puusta omat matka- ja leirimuistot.
Kivi- ja luukorut valmistuvat luutyöpaja Viilassa.
Nuorisokeskus Metsäkartano kivikorupaja

Musiikin harrastajille on oma bänditila Viulu, jossa voi rauhassa ja muita häiritsemättä säveltää ja soittaa.

Aulat

Valo aulatila ja Sanni-baari sopivat yhdessä leiridiskoihin ja muihin illanviettoihin tähtitaivaineen ja tanssilattioineen.

Ota yhteyttä!