Toimintakeskus Savotta

Nuorisokeskus Metsäkartanolla on hyvien majoitus- ja ravintolapuitteiden sekä upean luontoympäristön lisäksi toimivat sisätilat moniin erilaisiin aktiviteetteihin ja kokoontumisiin. Savotta-rakennus sijaitsee päärakennuksen vastapäätä, ja se on todellinen toimintatalo.

Voikka-sali

Tämän salin (13 x 22m) erikoisuus on seinäkiipeilyseinä, mutta sali soveltuu myös moneen muuhun ryhmäliikuntaan: mm. sähly, sulka- ja lentopallo, istumalentopalloilu, hauska keilarata, keppijumpat, jousiammunta talvisaikaan, itsepuolustuslajit jne. Sali soveltuu kauniin arkkitehtuurinsa ansiosta myös isoihin kokouksiin tai muihin kokoontumisiin, tuote-esittelyihin ja konsertteihin (hyvä akustiikka).
Nuorisokeskus Metsäkartano liikuntasali

Voima-kuntosali

Monipuolinen kuntosali Voima, jossa hyvät peruskuntoiluvälineet, mm. kuntopyörä, soutulaite, painonnosto ja hierontapöytä.

Kädentaitotilat

Kappeli toimii niin kokoustilana kuin myös hiljentymispaikkana ja erityisesti rippikoululaisten omana tilana. Tila sopii myös vihkimis- ja hartaustilaisuuksiin.
Keramiikkapaja Vaasi sopii keramiikkatöistä innostuneille ryhmille: dreijaa ja polta omat taide- ja/tai käyttöesineesi.
Vilmi-pimiössä leirikoulu- tai leiriotokset kehitetään omiksi leirimuistoiksi ennen kotimatkalle lähtöä.
Kädentaitopaja Vasussa hyödynnetään luonnonmateriaaleja: Huovutus, kankaanpainanta, silkkityöt sekä tuohi-, paju-, päre- ja nahkatyöt.
Nuorisokeskus Metsäkartano kankaanpainanta
Puutyöpaja Vuolun asianmukaisilla ja turvallisilla puuntyöstövälineillä loihditaan puusta omat matka- ja leirimuistot.
Kivi- ja luukorut valmistuvat luutyöpaja Viilassa.
Nuorisokeskus Metsäkartano kivikorupaja

Musiikin harrastajille on oma bänditila Viulu, jossa voi rauhassa ja muita häiritsemättä säveltää ja soittaa.

Aulat

Valo aulatila ja Sanni-baari sopivat yhdessä leiridiskoihin ja muihin illanviettoihin tähtitaivaineen ja tanssilattioineen.

Ota yhteyttä!