Metsäkartanon varausehdot

Varausehdot ryhmille

Varaus

Varaus on kirjallisena, suullisena ja puhelimitse tehtynä yhtä pitävä. Metsäkartano vahvistaa varauksen vastaanottamisen kirjallisesti, suullisesti tai puhelimitse.

Leirikouluille ja pidemmille ryhmävarauksille lähetämme kirjallisen vahvistuksen. Ryhmän tarkka aikataulu ja lopullinen henkilömäärä sekä ohjelman yksityiskohdat ja erikoisruokavaliot pitää olla vahvistettuna Metsäkartanolla viimeistään 14 vrk ennen varausajan alkamista.

Peruutus

LEIRIKOULUT JA ISOT TAPAHTUMAT SEKÄ JUHLAVARAUKSET (esim. Varattuna useampi kuin yksi majoitusyksikkö TAI yksi majoitusyksikkö yli 20 henkilölle TAI juhlavaraus)
Asiakas voi peruuttaa varauksen seuraavin ehdoin:
a)    veloituksetta kun peruutus tapahtuu yli 3 kk etukäteen
b)    Peruutusmaksu 50 % varauksen arvosta, kun peruutus tapahtuu alle 3 kk etukäteen.
c)    Alle 1 kk tapahtuvista peruutuksista perimme koko varauksen arvon eli varaajan peruessa varauksensa myöhemmin kuin 1kk ennen varauksen alkamispäivää, peritään varaajalta tilauksen kokonaishinta. Metsäkartano vahvistaa peruutuksen vastaanottamisen.

MUUT RYHMÄT (esim. Varattuna useampi kuin yksi majoitusyksikkö TAI yksi majoitusyksikkö yli 8 henkilölle TAI ryhmäruokailu TAI ryhmäohjelma)
Asiakas voi peruuttaa varauksen seuraavin ehdoin:
a)    veloituksetta kun peruutus tapahtuu yli 4 vkoa etukäteen
b)    Peruutusmaksu 50 % varauksen arvosta, kun peruutus tapahtuu alle 4 vkoa etukäteen.
c)    Alle 14 vrk tapahtuvista peruutuksista perimme koko varauksen arvon eli varaajan peruessa varauksensa myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkamispäivää, peritään varaajalta tilauksen kokonaishinta. Metsäkartano vahvistaa peruutuksen vastaanottamisen.

Oleskelu Metsäkartanolla

Huoneet ovat asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 asti (nuorisoryhmien osalta huoneiden luovutus lähtöpäivänä noin klo 10.00). Metsäkartano suorittaa majoitusaikana päiväsiivouksen. Nuorisoryhmien osalta nuoret vastaavat huoneiden siisteydestä majoitusaikana ja suorittavat kevytsiivouksen ennen lähtöään (kuten roskisten tyhjennys, lattioiden lakaiseminen).
Asiakas on velvollinen korvaamaan Metsäkartanolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon ja ilmoittamaan mahdollisista vahingoista välittömästi henkilökunnalle (koskee myös esim. patjoja, sohvia ja mattoja, jotka joudutaan asiakkaan oleskelun jälkeen pesemään tai vaihtamaan; koskee myös lemmikkien aiheuttamia vahinkoja).
Tupakointi on sallittu vain tupakointiin osoitetuilla paikoilla niin, ettei siitä ole muille haittaa. Alkoholin anniskelualueita ovat ravintolasali, rantasauna (tilauksesta) ja Savotan aula (tilauksesta). Alkoholia ei saa käyttää yleisillä paikoilla tai yleisissä tiloissa.

Valitukset

Kaikki Metsäkartanon kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua Metsäkartanolle. Jos asiakas ja Metsäkartano eivät pääse yhteisymmärrykseen valituksesta, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Laskutus

Asiakasmäärä on vahvistettava 14 vrk ennen tilaisuutta. Laskutus vahvistetun määrän mukaisesti tai toteutuneen mukaan, jos määrä on suurempi.

Laskutuslisä

10,00 EUR / lasku

Turvallisuus

Olethan yhteydessä meihin, mikäli haluat tutustua pelastussuunnitelmaamme ennakkoon. Ryhmänvetäjä on ryhmäsi turvallisuusvastaava, ja hän saa saapuessaan vastaanotosta kirjalliset turvallisuusohjeet - HUOM! Ilmoitathan meille etukäteen, jos turvallisuusvastaava on joku muu!
Mikäli sinulla ei ole puhelinta, hälytyspuhelin hätäpuheluita varten löytyy päärakennuksen ulko-oven vierestä. Palohälytyksen sattuessa siirry ulos odottamaan palokuntaa ja varmista, että kaikki seurueeseesi kuuluvat tulevat ulos. Lue aina huolellisesti takan ja saunan käyttöohjeet. Huomioithan, että vaatteiden tai muiden esineiden kuivaaminen saunassa on ehdottomasti kielletty!
Metsäkartanon väki ei ole paikalla yöaikaan. Jos ovi menee lukkoon ja avain jää sisälle (vastaanoton aukiolojen ulkopuolella), kokeile ensin muita ovia, ja hätätapauksessa soita 050 565 8624 / ulkoinen päivystäjä - HUOM! Oven avaus maksaa sinulle 150,00 EUR!
Lataa tästä turvaohjeet!

 

Varausehdot yksittäisille varauksille (esim. yksi majoitusyksikkö max 8 henkilölle)

Varaus

Varaus on kirjallisena, suullisena ja puhelimitse tehtynä yhtä pitävä. Metsäkartano vahvistaa varauksen vastaanottamisen kirjallisesti, suullisesti tai puhelimitse. Ilmoitathan vastaanottoon saapumisaikasi. Vastaanottomme ollessa suljettuna saat avaimet erikseen sovittavalla tavalla.

Peruutus

Yksittäinen 1-2 yön varaus on mahdollista perua maksutta vielä max 48 tuntia ennen varauksen alkamista (varauksen oletetaan alkavan saapumispäivänä klo 16). 24-48 tuntia ennen varauksen alkamista tehdyistä peruutuksista perimme 50,00 EUR peruutusmaksun, mikäli varausta ei siirretä uuteen ajankohtaan. Alle 24 tuntia ennen varauksen alkamista tehdyistä peruutuksista perimme täyden varauksen arvon, mikäli varausta ei siirretä uuteen ajankohtaan. Useampien kuin 2 yön peruutus tulee tehdä 14 vrk ennen saapumista, tämän jälkeen peruutusmaksu on 50% varatun paketin arvosta. Alle 24 tuntia ennen varauksen alkamista tehdyistä peruutuksista perimme täyden varauksen arvon, mikäli varausta ei siirretä uuteen ajankohtaan.
Joulun ja uudenvuoden varausehdot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Oleskelu Metsäkartanolla

Huone tai huoneisto on käytössänne tulopäivästä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.
Asukas vastaa lomansa aikana majoituksen siisteydestä tai tilaa erillisen välisiivouksen maksua vastaan.
Loppusiivous sisältyy majoituksen hintaan. Kuitenkin jos huoneisto on jätetty erityisen sotkuiseksi, ylimääräisestä siivouksesta peritään erillinen korvaus (koskee myös esim. patjoja, sohvia ja mattoja, jotka joudutaan asiakkaan oleskelun jälkeen pesemään tai vaihtamaan; koskee myös lemmikkien aiheuttamia vahinkoja)..
Asiakas on velvollinen korvaamaan Metsäkartanolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon ja ilmoittamaan mahdollisista vahingoista välittömästi henkilökunnalle (koskee myös esim. patjoja, sohvia ja mattoja, jotka joudutaan asiakkaan oleskelun jälkeen pesemään tai vaihtamaan; koskee myös lemmikkien aiheuttamia vahinkoja)..
Aamiainen on katettuna klo 8-10 (aamiainen saattaa olla myös aamiaispakettina, mikäli ravintolamme on poikkeuksellisesti suljettuna - tiedotamme tästä sinua, mikäli näin on.)
Tupakointi on sallittu vain tupakointiin osoitetuilla paikoilla niin, ettei siitä ole muille haittaa. Alkoholin anniskelualueita ovat ravintolasali, rantasauna (tilauksesta) ja Savotan aula (tilauksesta). Alkoholia ei saa käyttää yleisillä paikoilla tai yleisissä tiloissa.

Lemmikit

Lemmikeistä tulee ilmoittaa varausta tehdessä tai viimeistään ennen saapumista.
Lemmikistä peritään voimassa olevan hinnaston mukainen maksu.
Lemmikkimaksu:
Erähotellihuoneissa 15,00 EUR / viipymä, kun 1-2 koiraa; 30,00 EUR / viipymä, kun koiria enemmän per huone.
Huoneistoissa 25,00 EUR / viipymä, kun 1-2 koiraa; 50,00 EUR / viipymä, kun koiria enemmän per huone.
Metsäpirtillä ja Metsäkämpällä 25,00 EUR / viipymä, kun 1-2 koiraa; 50,00 EUR / viipymä, kun koiria enemmän per huone.
Lemmikkimaksuun ei sisälly patjojen, sohvien ja sänkyjen painehuuhtelupesu tms. erikoistyöt, vaan ainoastaan karvojen imurointi.
Lemmikit eivät saa nukkua sohvilla, nojatuoleissa ja sängyissä ilman omaa petiä tai muuta suojausta.
(Vastaanotosta saa tarvittaessa lainaksi vanhoja lakanoita lemmikkejä varten.)
Mikäli lemmikin mukana oloa ei ole ilmoitettu, pidatämme oikeuden periä lemmikkieläin maksun kaksinkertaisena.
Lemmikkieläimet pidettävä alueella kytkettynä.
Mustikka-lomahuoneistoon ei koskaan saa viedä lemmikkieläimiä.
Varaaja on vastuussa lemmikkinsä aiheuttamista vahingoista (koskee myös esim. patjoja, sohvia ja mattoja, jotka joudutaan asiakkaan / lemmikin oleskelun jälkeen pesemään tai vaihtamaan).

Valitukset

Kaikki Metsäkartanon kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua Metsäkartanolle. Jos asiakas ja Metsäkartano eivät pääse yhteisymmärrykseen valituksesta, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Maksutapa

Sovitaan varauksen yhteydessä. Yksittäisen 1-2 yön varauksen voi maksaa saapuessa paikan päällä, mutta pidemmistä varauksista ja erikoisajankohdista sovitaan varauksen yhteydessä erikseen.

Nuorisokeskus Metsäkartano
Metsäkartanontie 700
73900 Rautavaara
040 839 6350
info@metsakartano.com
www.metsakartano.com

Joulun varausehdot

Alustava varaus on voimassa 30.9.2023 asti, jonka jälkeen se pitää vahvistaa (tai perua) Metsäkartanolle.
Varaus ennakkolaskutetaan 11.11.2023, jonka jälkeen sitä ei voi veloituksetta perua (peruutusmaksu = varauksen arvo).
Ajalla 23.10. – 11.11. peruutetuista jouluvarauksista perimme peruutusmaksua 25% varauksen arvosta.
Ajalla 30.9.-23.10. peruutetuista vahvistetuista jouluvarauksista perimme peruutusmaksuna 50,00 EUR toimistomaksua.

Uuden vuoden varausehdot

Alustava varaus on voimassa 30.9.2023 asti, jonka jälkeen se pitää vahvistaa (tai perua) Metsäkartanolle.
Varaus ennakkolaskutetaan 19.11.2023, jonka jälkeen sitä ei voi veloituksetta perua (peruutusmaksu = varauksen arvo).
Ajalla 31.10. – 19.11. peruutetuista jouluvarauksista perimme peruutusmaksua 25% varauksen arvosta.
Ajalla 30.9.-31.10. peruutetuista vahvistetuista uuden vuoden varauksista perimme peruutusmaksuna 50,00 EUR toimistomaksua.

Yhteystiedot-pääsivulle
Ota yhteyttä!