Leirikouluun
Nuorisokeskus Metsäkartanolle - Tiilikkajärven kansallispuiston naapuriin!

Vauhdikas seikkailu erämaan kauneudessa, oppimista ja omien taitojen testaamista maan parhaiden ohjaajien kanssa, salaisuuksien kuiskimista leirinuotiolla, kikattelua taskulampun valossa makuupussissa… Parhaat elämykset ovat yksinkertaisia ja jättävät ikuisen jäljen. Nuorisokeskus Metsäkartano on täynnä leirinuotion taikaa, ja sen ympäristössä syntyy kasvun kipinöitä ja kokemuksia, joita muistella vielä vuosien päästä.

Haluattepa leirikoulultanne seikkailua, luonnon tutkailua, taiteen tekemistä tai monipuolista liikuntaa, Metsäkartanon menu ei petä. Valittavananne on kymmeniä eri aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Ja mikä parasta - Tiilikkajärven kansallispuiston poluille pääsee astumaan suoraan pihasta 1.6.2023 alkaen!

Nuorisokeskus Metsäkartano yksi Suomen suurimmista leirikoulujen järjestäjistä, ja teemme työtä lähes 40 vuoden kokemuksella. Huolehdimme siitä, että leirikoulu sujuu suunnitelmien mukaisesti ja opettajille jää aikaa nauttia yksilöiden ja ryhmän onnistumisista ja riemusta.

1. Suunnitellaan yhdessä leirikoulu

Ihan ensimmäisenä miettikää, montako yötä haluatte olla leirikoulussa, vai teettekö kenties päiväretken. Haluatteko lähteä reissuun heti lukuvuoden alussa ryhmäytymisen tukemiseksi vai palkitsetteko itsenne keväällä? Tai miten olisi tunnelmallinen joulunajan leiri – Nuorisokeskus Metsäkartanolle voit tulla leirikouluun mihin aikaan vuodesta vain. Onko teillä ehkä jokin teema vai haluatteko mahdollisimman valmiin paketin meiltä?

Toteutetaan unelmienne leirikoulu yhdessä!

Tarjoamme myös tukea vanhempainiltoihin – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Opas leirikoulun suunnitteluun Hinnasto leirikouluille Usein kysyttyä leirikouluista eli FAQ

2. Varaa leirikoulu Metsäkartanolle

Kun olette päättäneet, millaisen leirikoulun haluatte ja milloin se järjestetään, on aika varata reissu. Voitte tutustua majoitusvaihtoehtoihimme ja leirikouluohjelmiin omatoimisesti tai ottaa yhteyttä, niin me kerromme kaiken tarvittavan. Eikä unohdeta ruokaa, sillä Nuorisokeskus Metsäkartanolla paikan päällä tehty kotiruoka on yksi matkan tärkeimmistä asioista.

Varaa leirikoulu Tutustu aktiviteetteihin Tsekkaa missä nukutte yönne
Nuorisokeskus Metsäkartano leirikoulut ja melonta
Nuorisokeskus Metsäkartano leirikoulu auringonlasku rannalla
“Metsäkartano tarjoaa erinomaiset puitteet leirikouluihin koululaisille. Hienoja elämyksiä ja kokemuksia luonnonläheisessä ympäristössä. Suosittelemme lämpimästi. ”

- Petri Pelkonen, luokanopettaja Kuopiosta,
Lasse Perälä, erityisopettaja Kuopiosta. -

3. Fiilistele ennen ja jälkeen leirikoulun

Kun leirikoulu alkaa lähestyä, on aika käydä läpi viime hetken tsekkaukset yhdessä koko luokan ja Metsäkartanon väen kanssa. Tässä teitä auttaa Leirikouluopas.

Tärkeää muistaa:
Terveys- ja turvallisuuslomake
Varustelista

Kun saavutte Nuorisokeskus Metsäkartanolle, on aika avata aistit, nauttia ja pitää hauskaa. Ehkä myös taltioida hetkiä ja tunnelmia kuvamuistoihin tai vaikkapa sosiaaliseen mediaan. Muistathan tägätä meidät @metsakartano!

Leirikoulumuistoihin on myös hyvä palata koulutyön ohessa myöhemmin - vaikka mielikuvamatkan muodossa.

Video: Metsäkartanon oma avaruusohjelma Vinkkejä varainhankintaan
Metsäkartano leirikoulu

Heräsikö mielenkiintosi?

Varaa leirikoulu!

Mira Pyökkilehto

Ohjelmapalvelut

ohjelmapalvelut@metsakartano.com

+358 40 839 6354

Ota yhteyttä!