Maailma avautuu Metsäkartanolta - kansainvälinen nuorisotyö

Jos kansainväliset kokemukset kiinnostavat, me täällä Nuorisokeskus Metsäkartanolla autamme sinut matkaan, olipa kyseessä nuorten oma projekti tai organisaatiosi kansainvälistymishalut. Kansainvälinen nuorisotyö on meille metsäkartanolaisille sydämen asia, ja haluamme työllämme lisätä ymmärrystä kulttuurien välillä. Olemme järjestäneet lukuisia kansainvälisiä hankkeita ja lähettäneet satoja nuoria ja nuorten parissa työskenteleviä maailmalle.  

Nuorisokeskus Metsäkartanolla on laaja kansainvälinen verkosto ja kauttamme on turvallista lähteä hakemaan kansainvälisiä kokemuksia. Autamme sinua löytämään hyvän vapaaehtoistyöpaikan, järjestämään mieluisen nuorisovaihdon tai osallistumaan projekteihin ulkomailla. Ota meihin  yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun kansainvälinen polkusi!

Nuorisovaihdot Erasmus+ Youth in Action 

Kiinnostaako kansainvälinen nuorisovaihto tai sellaisen järjestäminen Nuorisokeskus Metsäkartanolla? Erasmus+-nuorisovaihto on osallistujien itse suunnittelema kansainvälinen nuorisoryhmien tapaaminen, jossa syvennytään aina tiettyyn aiheeseen.
Osallistujat eri maista suunnittelevat yhdessä nuorisovaihdon teeman ja tavoitteet ja toteuttavat projektin yhdessä. Jos sinulla on muutama kaveri ja yhteinen kiinnostuksen kohde, hae kauttamme tukea oman projektin järjestämiseen.
Autamme ideasi toteuttamisessa!

"We had a nice time in this lovely place, disconnect of everything,
but at the same time, in connection with the forest,
the most natural part of the world.”

- Kansainvälisen leirin osallistuja

Nuorisokeskus Metsäkartano Kansainvälinen nuorisotyö
Nuorisokeskus Metsäkartano Kansainvälinen nuorisotyö

Vapaaehtoistoiminta

Nuorisokeskus Metsäkartanon kautta voit lähteä vapaaehtoistöihin Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman tukemana. Vapaaehtoistoiminta on suunnattu 18–30-vuotiaille, ja se mahdollistaa työskentelyn ulkomailla aina kahdesta viikosta vuoteen saakka.
Hoida uimarantoja Espanjassa, leikitä lapsia Maltalla tai kunnosta purjeveneitä Englannissa, me Metsäkartanolla autamme sinua sopivan työpaikan ja kohdemaan löytämisessä.

Vastaanotamme myös vapaaehtoistyöntekijöitä ja harjoittelijoita ulkomailta joka vuosi tutustumaan ja työskentelemään kanssamme Nuorisokeskus Metsäkartanolla.

Solidaarisuushankkeet

Haluatko toteuttaa kaveriporukalla kotiseutuasi kohentavan ja solidaarisuutta edistävän projektin? Kyseessä voi olla esimerkiksi kampanja tai tapahtuma. Tuo äänesi kuuluville ja tee jotain merkityksellistä! Autamme Nuorisokeskus Metsäkartanolla sinua ja kavereitasi saamaan tukea projekti-ideallenne, joka tapahtuu kotiseudullanne. 

Nuorisokeskus Metsäkartano

Verkostomme maailmalla

Kiinnostaako kansainvälisyys?

Kysy lisää Nuorisokeskus Metsäkartanon kansainvälisyyskoordinaattorilta!

Nuorisokeskus Metsäkartano Kansainvälinen nuorisotyö Maija Jeskanen

Nuorisokeskus Metsäkartanon kansainvälisyyskoordinaattori

 international@metsakartano.com

Ota yhteyttä!