Tentsile-puutelttamajoitus Metsäkartanolla

Tentsile-puutelttamajoitusta Metsäkartanolla 1.6 - 30.9.2024

Metsäkartanon ja Vaarojen Majat -yrityksen yhteistyön myötä voit yöpyä Metsäkartanolla myös tentsile-puuteltassa, aivan Tiilikkajärven kansallispuiston kainalossa. Tentsilet sijaitsevat loivassa, metsäisessä rinteessä, lähellä leirintäalueen ja Metsäkartanon palveluita, ja niistä on näkymä Ylä-Keyritty-järvelle. Tekemistä löytyy patikoinnin lisäksi: mm. melonta, frisbeegolf, MTB-reitti, uimaranta, lainattavat pelit.

Yhteensä tentsileitä on 2 - 3 kpl, ja jokaiseen niistä mahtuu 1-3 majoittujaa, eli tarvittaessa puutelttamajoitusta löytyy jopa 9 henkilölle. Ne sijaitsevat toisistaan näköetäisyyden päässä. Tentsile Stingray -teltta on kiinnitetty kolmen puun väliin, ja se on noin metrin korkeudella maasta. Teltan alla tilaa tarvikkeille, ja teltassa on hyttyssuoja. Ulompi kangas suojaa vedeltä, mutta kauniilla säällä sen voi ottaa pois, ja ihailla maisemia teltasta käsin.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja tentsile-majoituksessa.
Tupakointi ja kaikenlainen tulenkäsittely on ehdottomasti kielletty tentsilen läheisyydessä.
Emme suosittele höyrystyvien hyönteismyrkkyjen (esim. Thermacell ja Ryobi) käyttöä, sillä niiden tehoaineet ovat erittäin vaarallisia luonnolle.

Nuorisokeskus Metsäkartano Vaarojen Majat tentsile
Nuorisokeskus Metsäkartano leirintäalue

Lähellä Metsäkartanon leirintäalueen ja päärakennuksen palveluita

Tentsile-puumajoitteet sijaitsevat Metsäkartanon leirintäalueen läheisyydessä, joten leirintäalueen palvelurakennusten, eli wc:n, suihkujen ja keittiörakennuksen käyttö on helppoa. Käytännössä majoituspaikan ja leirintäalueen erottaa vain pururata. Myös lisäpalvelut, kuten ruokailut ja vuokravälineet sekä pieni puoti, löytyvät läheltä, sillä Metsäkartanon päärakennus on vain pienen kävelymatkan päässä (pururataa pitkin noin 200 m). Uima- / hiekkaranta on myös vain pienen siirtymän päässä, ja samalta rannalta löytyvät myös tilaussaunat. Auton voi jättää parkkiin leirintäalueelle. Makuualustan ja muut varusteet saa mukaansa vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Toimimme kestävien periaatteiden mukaisesti (Green Key, Sustainable Travel Finland, Yhteiskunnallinen Yritys), joten edellytämme vastuullista toimintaa myös asiakkailtamme: huolehdi tentsilen, siihen liittyvien tarvikkeiden ja ympäröivän luonnon siisteydestä ja hyvinvoinnista!

Suosittelemme loppukesän ja syksyn majoittujia saapumaan viimeistään klo 18, jolloin teltoille siirtyminen metsän siimeksessä onnistuu turvallisesti ja riittävässä luonnonvalossa. (Oma otsalamppu on suositeltava henkilökohtainen lisävaruste.) Nuorisokeskus Metsäkartanon vastaanotto on auki klo 20 asti, jonka jälkeen saapuminen ei ole mahdollista.

Aluekartta

Varaa tentsile-majoitus

Hinta 100,00 EUR / vrk (1 tentsile = 1-3 hlö).

Hintaan sisältyy majoitus yhdessä tentsilessä (1-3 hlö), eristävä makuualusta (annetaan mukaan respasta) ja leirintäalueen palvelurakennusten, eli wc:n, suihkujen ja keittiörakennuksen käyttö. Mukaan lainaksi: ensiaputarvikkeet ja telttalamppu (annetaan mukaan respasta). Teltasta löytyy harja + rikkalapio, jotta saat lakaistua roskat pois.

Lisäpalveluita: ruokailut päärakennuksella, välinevuokraus, sauna.
Lisävarusteina voit myös vuokrata (ennakkovarauksella!): makuualustan + makuupussin + tyynyn + lakanan (25,00 EUR), pyyhkeet (5,00 EUR).

Kaikki tarvikkeet tulee luovuttaa samassa kunnossa ja puhdistettuina kuin ne olivatkin - kerrothan aina vastaanottoon, jos jokin asia ei ole kunnossa tai mietityttää! Telttoja ei erikseen siivota, mutta niiden kiinnistysten kunto tarkistetaan Metsäkartanon huoltohenkilökunnan toimesta säännöllisesti. HUOM! Älä säädä itse teltan ja puiden välisiä kiinnityksiä / liinoja!

Lue lisää ja varaa tentsilemajoitus!

Verkkokauppaan varaamaan Majoitus-pääsivulle
Nuorisokeskus Metsäkartano Vaarojen Majat tentsile majoitus
Nuorisokeskus Metsäkartano kupilka

Varustevinkkejä tentsile-majoittujalle

Hintaan sisältyy telttamajoite ja eristävä makuualusta, joten ota mukaasi makuupussi, pussinsuojuslakana, tyyny ja makuualusta (teltan oma, eristävä makuualusta on pehmeä, joten saatat haluta lisäjäykkyyttä selän alle) sekä pyyhkeet - voit toki vuokrata nämäkin meiltä lisäpalveluna (ennakkovarauksella!).

Varaa mukaasi riittävästi lisävaatetta, sillä Suomen kesä ja syksy saattavat yllättää viileydellään - ja joskus kuumuudellaan tai hyttysillä! Pipo, villasukat ja lämmin vaatekerrasto sekä sadevaatteet ovat hyviä vinkkejä. Lämpimien ja aurinkoisien päivien varalle ota mukaan uimapuku, pyyhe, aurinkorasva ja hyttysmyrkky - myös uimakengät ovat hyvä lisävaruste uimarille / saunojalle. Oma otsalamppu on suositeltava henkilökohtainen lisävaruste.

Metsäkartano sijaitsee Ylä-Keyritty-järven rannalla, joten oma sup-lauta on hyvä idea ottaa mukaan - niitä saa kyllä vuokrattuakin, jos omaa ei ole. Saman järven ympäri kiertää haastava MTB-reitti, joten maastopyöräilijän kannattaa ehdottomasti ottaa oma pyörä mukaan!

Ota yhteyttä!