Tie parhaisiin muistoihin käy vatsan kautta

Metsäkartanon ruokapöytä saa inspiraationsa lähiluonnosta ja -tiloilta sekä savolaisista perinteistä. Uskomme, että juuri oikeanlainen ruoka kruunaa onnistuneen reissun – siksi valmistamme ruoan itse jokaiseen tilaisuuteen. Meillä järjestyvät ruokailut isoille ryhmille ja yksittäisille matkailijoille, ympäri vuoden ja päivän kaikille aterioille. Haluatpa nauttia ruokasi sisällä, ulkona tai Turvekammin erätunnelmassa, me loihdimme sen sinulle.

Metsäkartanon noutopöytä

Kun Metsäkartanolla tehdään ruokaa, maku ja laatu kulkevat käsi kädessä. Tarjolla on aamiainen, lounas, päivällinen ja tarvittaessa iltapalat, paikan päällä ja puhtaista raaka-aineista valmistettuna. Suosimme luomua ja lähiruokaa erityisruokavalioita unohtamatta.

Noutopöytään kuuluu runsaasti salaatteja, leivät, levitteet, ruokajuomat, lämpiminä ruokina lihaa / kalaa / kasviksia sekä ruoan päälle tietenkin ihana jälkiruoka ja kunnon kahvi.

Aamiainen 9 €, lounas  13 €, päivällinen 16 €
5-14 vuotiaille -50%

Tervetuloa syömään!
Pirauta etukäteen, niin tiedämme odottaa sinua. Puh: +358 40 8396350

Pitopöytä ja juhlakattaukset

Mitä saisi olla? Tilaa tarjoilut perhejuhlaan, yritystilaisuuksiin tai virkistyspäivään. Metsäkartanon ravintolan pitopöytä on vertaansa vailla. Katamme juhlapöydän toiveidenne mukaisesti, onpa kyse kahvitilaisuudesta tai useammasta ruokalajista. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet, joten voitte halutessanne nauttia monipuolisesti myös juomia.

Ravintolasalissamme on 200 asiakaspaikkaa, tunnelmalliset takat ja näköala järvelle. Salista on myös pääsy järven puolen terassille. Sali voidaan myös tarvittaessa jakaa kahteen osaan.

Perinteisesti järjestämme suositun kaikille avoimen juhla-aterian jouluna sekä äitien- ja isänpäivänä.

Juhlamenut tilauksesta alkaen 32,00 EUR.

Tutustu Metsäkartanon juhlamenuun

Eräkeittiön erikoisuudet

Miltä kuulostaisi silmiesi edessä nuotiolla loimutettu lohi lisukkeineen, jälkiruoaksi muurinpohjalettuja ja pannukahvit? Metsäkartanon tunnelmallinen Turvekammi on autenttinen paikka nauttia eräkeittiön antimia.  Tästä ei eräelämys paljon parane.

Turvekammiin mahtuu noin 25 henkeä. Kammi sijaitsee kilometrin päässä päärakennuksesta.

Metsäkartanolta voit tilata myös retkieväät ja nokipannukahvit mukaan omalle retkellesi.

Eräruokamenut alkaen 44,00 EUR.

Tuliko nälkä?

Tervetuloa, me katamme pöydän!

Ota yhteyttä!