Kansainvälinen Nuotta-valmennus kutsuu

Nuorisokeskus Metsäkartano ja irlantilainen kumppani Waterford and South Tipperary Community Youth Service tarjoavat mahdollisuuden kansainväliseen Nuotta-kokemukseen.

Kansainväliseen Nuottaan haetaan nyt Itä-Suomesta 12 nuorta ja 3 ohjaajaa. Kohderyhmänä ovat etsivän nuorisotyön tai nuorten työpajojen nuoret sekä ohjaajina etsivät nuorisotyöntekijät ja nuorten työpajojen ohjaajat.

Nuorien ja ohjaajien tulee sitoutua kahteen erilliseen vaihtoprojektiin, joista toinen tapahtuu Irlannissa Waterfordissa 9.-16.7.2022 ja toinen Suomessa Metsäkartanolla 29.10.-5.11.2022.

Nuorisovaihtojen tarkempi ohjelma laaditaan projektiin valittujen osallistujien ja kumppanin kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että keväällä on tulossa myös suunnittelutapaamisia Kv-Nuotan osalta, joihin tulee sitoutua.

Toivomme yhteydenottoja mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2022. Mikäli kiinnostuneita tulee yli ilmoitetun paikkamäärän, varaamme mahdollisuuden hyödyntää kv-prosesseissa tuttua motivaatiokirje-käytäntöä, jonka pohjalta valinta Kv-Nuottaan osallistujista tehdään Metsäkartanon nuorisotiimin toimesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
heikki.otava@metsakartano.com
maija.jeskanen@metsakartano.com

Esite

Ota yhteyttä!