Vinkit juhlajärjestäjälle

Metsäkartanon vinkit juhlajärjestäjille - usein kysytyt kysymykset (voimassa 2021-2022)

Missä juhlimme?
Juhlatilana on avara ravintolasalimme - ja etenkin sen rannanpuoleinen puolikas, jossa juhlii mukavasti 80-90 henkilöä. Tanssilattia, baari ja terassi sekä takka ovat myös tuolla rannanpuoleisella puoliskolla. (Kaksi salia yhdistämällä ravintolasalissamme on tilaa jopa 200 henkilön juhlille.) Voimme siis tarvittaessa jakaa salimme kahteen osaan ja saatte juhlia järvinäköaloin varustetussa salissa kaikessa rauhassa, vaikka kartanolla olisi muitakin vieraita käymässä. Pöydät katetaan aina juhlaseurueenne koon mukaisesti, joten myös pienimuotoisemmat juhlat saavat kauniit puitteet. Salista on myös käynti isolle kesäterassille ja molemmilla puolilla salia on tunnelmallinen takka.

80-90 henkilön tilaisuuksiin sisältyy yksi salinpuolikas menun hintaan, lisäsali isompiin tilaisuuksiin lisämaksusta 200,00 EUR.

Pienempiin rentoihin yritystilaisuuksiin tai kaveriporukan kokoontumisiin suosittelemme tukkilaiskämppä Metsäkämppää tai Metsäpirttiä, joiden pitkin pirtin pöytien ääreen mahtuu isompikin porukka. Molemmissa paikoissa voi majoittua yli 20 henkilöä, saunoa, kokata itse tai tilata lisämaksusta ruokia Metsäkartanon keittiöstä.
 

Voimmeko koristella ravintolasalia itse?
Juhlapakettiinne sisältyy pöytiin valkoiset pöytäliinat sekä kattaukseen kuuluvat servietit. Tämän lisäksi voitte tuoda koristeita ja koristella salia itse (koristeluaika sovitaan erikseen; ravintolan aukiolojen mukaisesti). Toiveidenne mukaan ja lisämaksusta Metsäkartanon väki voi koristella salia vuodenajasta riippuen esimerkiksi luonnonkukilla, muulla luonnonmukaisella rekvisiitalla tai kynttilöin. 

 
Millainen hinnoittelumalli teillä on? Kuinka paljon on juhlasalin tilavuokra?
Metsäkartanon juhlapakettien hinnoittelu on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi! Juhlapaketin hinta määrittyy valitun menun ja lisävalintojen pohjalta. Ravintolasalin käyttö, menut ja kattaukset sisältyvät juhlapakettinne hintaan, joten erillistä tilavuokraa ei peritä. Varaukseen sisältyy kuusi tuntia, lisätunnit 50,00 EUR / alkava tunti. Halutessanne voitte lisämaksusta tilata erilaisia täydentäviä palveluja, mutta saatte ikimuistoiset ja kauniit juhlat aikaiseksi myös perushinnalla. Voitte tutustua juhlamenuihin ja esittää omat toiveenne. 
 

Voiko vihkimisen toteuttaa Metsäkartanolla?
Vihkiminen on mahdollista järjestää Metsäkartanolla. Suosittu vihkipaikka on kesäisin ravintolan terassi, josta on kaunis järvinäkymä Ylä-Keyritynjärvelle tai Savotta-rakennuksen Kappeli-tila. Ikimuistoinen vihkiminen onnistuu myös ihanalla hiekkarannalla tai laiturilla (lisäpalvelut ja -järjestelyt lisämaksusta). 
 

Voimmeko tuoda Metsäkartanolle omat ruuat ja juomat?
Metsäkartanon keittiö loihtii ravintolan pöytään monipuoliset herkut asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, joten omien tarjoilujen tuominen ei ole mahdollista. Metsäkartanon ravintola on anniskelualuetta, joten halutessanne nauttia alkoholijuomia, voidaan tarjoilu järjestää Metsäkartanon anniskeluoikeuksin varustellussa ravintolassa. Metsäkartanolta saa myös saunajuomat rantasaunalle, joka on myös anniskelualuetta. Juhlien jatkopaikaksi sopii hyvin Metsäpirtti, jossa voitte nauttia omia ruokia ja juomia. Omien alkoholijuomien nauttiminen päärakennuksella, rantasaunalla, Savotta-rakennuksessa ja yleisillä piha-alueilla on ehdottomasti kiellettyä!

Voimmeko ottaa juhlapöydässä tarjolla olleita ruokia mukaan esim. iltapalalle?
Emme anna juhlapöydästä ns. ylijäämäksi jääneitä ruokia mukaan otettavaksi esim. iltapalalla elintarviketurvallisuuden takia. Mielellämme teemme tarjouksen iltapalasta erikseen.


Saako Metsäkartanon kautta juhliin ohjelmaa? Mahtuuko juhlasalissa tanssimaan? Voimmeko tuoda bändin tai soittaa musiikkia?
Metsäkartanolla on useita yhteistyökumppaneita, joiden kautta onnistuu ohjelmaksi esimerkiksi niin musiikki kuin sirkusesityksetkin. Kerromme eri vaihtoehdoista mielellämme lisää. Ravintolasaliin mahtuu hyvin tanssilattia ja juhliin voi kutsua oman bändin. Metsäkartanon liikuteltava kaiutin mahdollistaa esimerkiksi tietokoneelta soitettavan musiikin, ja siihen saa yhdistettyä mikrofonin. Bändien ja muiden esiintyjien on tuotava oma äänentoistotekniikkansa. Salissa on videotykki ja valkokangas. Illan pimentyessä on mahdollisuus myös laulaa karaokea (karaokelaitteet vuokrataan erikseen lisämaksusta ulkopuoliselta palveluntuottajalta). 
 

Onko hääparille sopivaa majoitusta? Missä vieraamme voivat majoittua?
Hääparille sopivaksi majoitukseksi ehdotamme lomahuoneistoistamme Variksenmarjaa. Vieraille löytyy useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten 22 vuodepaikan Metsäpirtti, 26 paikan Metsäkämppä, lomahuoneistoja tai erähotellihuoneita 1-4 henkilön huoneina. 

Ota yhteyttä!