Tule kokiksi Metsäkartanolle

Tule meille tekemään hyvää!

Metsäkartano on upea ja monipuolinen, luonnonläheinen nuorisokeskus Rautavaaralla, Pohjois-Savossa. Asiakkaitamme ovat lukuisat erilaiset nuorisoryhmät, juhlien järjestäjät sekä luontomatkailu- ja kokousasiakkaat. Reilua lähiruokaa tarjoamme päivittäin noutopöydästä. Vaihtelua arkeen tuovat juhla-, erä- ja tilausruokailut. Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu ovat toimintamme ytimessä.

Nyt etsimme Metsäkartanolle kokkia keittiöpäällikkömme työpariksi.

Tätä tarjoamme:

-    upean työympäristön
-    toimivan keittiön
-    monimuotoisen työyhteisön
-    vaihtelevan työn sisällön

Tätä etsimme:

-    hyvän ruuan ammattilaista
-    yhteistyökykyistä joukkuepelaajaa
-    hymyä joka ei hyydy tiukassakaan rutistuksessa

Työtehtäviisi kuuluu ruuanvalmistus ja siihen liittyvät tehtävät kokonaisvaltaisesti. Sinulla on myös tilaa ja mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä yhteistyössä keittiöpäällikkömme kanssa.

Sinulla on tietenkin hygienia- ja anniskelupassit. Tiedät, että keittiöhommissa työajat vaihtelevat ja töitä tehdään usein myös viikonloppuisin. Oma auto on työmatkoille välttämätön.

Sen lisäksi, että saat nauttia päivittäin Metsäkartanon hienosta ympäristöstä, maksamme työstä myös osaamisesi ja kokemuksesi mukaista korvausta ja noudatamme MaRa-tes:iä. Metsäkartanon monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat käytettävissäsi vapaa-ajalla.

Jos haluat tehdä kanssamme työtä jolla on merkitys, niin laita hakemus ja CV palkkatoiveineen 22.5.2022 mennessä pdf-muodossa osoitteella jari.korkalainen@metsakartano.com. Sähköpostin aiheeksi merkitse ”HAKEMUS”.
Tutustu meihin jo etukäteen Rekrytointi-osiossa.
Metsäkartano löytyy myös Facebookista ja Instagramista.
Tiedustelut joko sähköpostitse tai p. 040 8396 353 / Jari Korkalainen.

Ota yhteyttä!