Leirit

Metsäkartano leiripaikkana

Ensisijainen tehtävämme on tukea kasvattajien ja kouluttajien työtä sekä palvella kansallista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa. Tarjoamme lapsille, nuorille, nuorisojärjestöille ja nuorisoryhmille turvallisen toimintaympäristön jo 30 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme leirien järjestäjille käyttöön fyysisten puitteiden lisäksi ammattitaitomme sisällön luomisessa ja ohjaamisessa.

Ohjelmien sisällöt painottuvat neljään kokonaisuuteen: luontoliikuntaan, kädentaitoihin, seikkailutoimintaan ja ympäristökasvatukseen. Retkeily- ja eräaiheiden osaamisella on Metsäkartanossa pitkät perinteet. Vahvuuksia ovat myös itäsuomalaisen erämaaluonnon ja tunnelmallisen, ehjän miljöön kohtaaminen, lämminhenkinen ilmapiiri, monipuolinen sisältötarjonta sekä joustava, ystävällinen palvelu. Meillä on toteutettu turvallisuusauditointi ja keskuksella kokonaisuutena sekä kaikilla riskialttiilla ohjelmilla on turvallisuussuunnitelmat.

  • Majoitusvuodepaikkoja 176, lisävuodepaikkoja 22
  • Leirintäalueella 55 vaunupaikkaa ja 45 telttapaikkaa
  • Ravintolasalissa 200 asiakaspaikkaa sekä kesäterassilla 52 paikkaa
  • Savotta monitoimirakennuksessa: 5 monitoimiluokkaa, pimiö, kuntosali ja liikuntasali, jossa myös seinäkiipeily ja jousiammuntamahdollisuus
  • Yli 50 kilometriä polkuverkostoa, joiden varrella yli kymmenen nuotiopaikkaa / laavua / turvekammi.
  • Ulkoliikuntapaikkoina mm. pururata / latuverkostot, ulkojousiammunta, korikiipeilyt, alaköysirata, suojalkapallokenttä, seikkailurata, lasten Taikametsä sekä melontaa järvellä ja joella

Ota yhteyttä suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva leiri.

Ota yhteyttä