Leirikoulun toteutus

VARAUS:

Majoitushinnastosta löydätte eri majoitusvaihtoehtomme. Aluekartasta näette, miten majoitukset sijaitsevat Metsäkartanon alueella. Majoitusta löytyy neljästä eri hintaluokasta, minkä lisäksi hinnoituksessa on sesonkivaihteluja.

OHJELMAT:

Ohjalmalistalta löydätte tällä hetkellä tarjolla olevat aktiviteetit. Antoisinta on noudattaa periaatetta, jossa jokainen oppilas osallistuu kaikkiin luokan valitsemiin aktiviteetteihin. Räätälöimme luokkanne toiveiden mukaisen kokonaisuuden, joten voimme toteuttaa myös vaellusleirikouluja ja leirikouluja, joissa keskitytään enemmän johonkin teemaan.

Huomioithan mahdollisuuden viettää K3 seikkailuleirikoulu ja muokata leirikoulu oman aikataulusi mukaan. Koko päivän patikointiretki, tunti leiripäiväkirjan kirjoittamista tai kaksi tuntia uimarannalla, mikä ryhmäsi toimintaan parhaiten sopii, oli kyse perinteisestä leirikoulusta tai seikkailuleirikoulusta!

TERVEYSTIEDOT:

Terveystietolomakkeen täyttäminen on vapaaehtoista. Tiedot kerätään turvallisuuden vuoksi ja käsitellään luottamuksellisesti. Opettaja tuhoaa lomakkeet heti, kun niitä ei tarvita (Tietosuojalaki 11 ja 12§).

Terveystietolomakkeista toimitetaan koontilomake Metsäkartanolle. Koontilomakkeesta ilmenevät ruoka-aineallergiat, vammat ja sairaudet, jotka voivat vaikuttaa ohjelmiin osallistumiseen. Alkuperäiset lomakkeet jäävät opettajalle, jonka tehtävänä on hävittää dokumentit asianmukaisesti leirikoulun jälkeen.

VARUSTELISTA:

Saatte Metsäkartanolta Varustelistan, joka on viitteellinen. Muokatkaa listaa leirikoulunne ajan säätietojen ja aktiviteettien mukaan.

MAJOITUSKARTAT:

Majoitusvarauksen tehtyänne, voitte majoituskartan suunnitella jo etukäteen leirikoulunne huonejaon. Huonejakoon liittyvät tiedot lähetetään sähköpostitse info(at)metsakartano.com.

Sirnikka, Justeeri, Metsäpirtti, MetsäkämppäMarjamaan lomahuoneistot   

LEIRIKOULU LÄHESTYY:

  1. Saatte Metsäkartanolta terveystietolomakkeen toimitettavaksi vanhempien ja oppilaiden täytettäväksi. Terveystietolomakkeiden täyttäminen on vapaaehtoista. Terveystietolomakkeista toimitetaan koontilomake Metsäkartanolle. Koontilomakkeesta ilmenevät ruoka-aineallergiat, vammat ja sairaudet, jotka voivat vaikuttaa ohjelmiin osallistumiseen. Alkuperäiset lomakkeet jäävät opettajalle, jonka tehtävänä on hävittää dokumentit asianmukaisesti leirikoulun jälkeen.
  2. Muokatkaa varustelista vastaamaan leirikoulunne ohjelmien ja säätietojen mukaiseksi.
  3. Huomioikaa terveystietolomakkeesta aktiviteetit, jotka vaativat alle 18 vuotiaan nuoren vanhemmilta luvan.

MAJOITTUMINEN saapuessa leirikouluun tapahtuu kello 14.00 jälkeen ja lähtöaamuna huoneet siivotaan ja tavarat pakataan yhteisiin tiloihin aamiaisen jälkeen.

RUOKAILUT tapahtuvat pääsääntöisesti päärakennuksen ravintolasalissa seisovasta pöydästä.

ILTAISIN voi vuokrata liikuntasalia omatoimisen sisäpelien pelaamiseen (sähly, lentopallo, koripallo, sulkapallo jne.). Kuntosali on vapaasti käytettävissä. Ohjatuista iltaohjelmista voi varata 1 / leirikoulu. Omatoimisiin illanviettoihin löytyy nuotiopaikkoja ja muita vaihtoehtoja.

SAUNA kuuluu leirikoulun hintaan joka toinen ilta. Sauna on pääsääntöisesti aina omassa majoitusrakennuksessa.

VAKUUTUSTURVA; leirikoulu on osa koulutoimintaa, joten oppilaat kuuluvat koulun vakuutusturvan piiriin. Huomioikaa, että koulujen vakuutukset kattavat ainoastaan oppilaiden ja koulun henkilökuntaan kuuluvien tapaturmat, ei sairastumisia tai esinevahinkoja.

LASKUTUS, saatte noin puoli vuotta ennen leirikoulun alkua ennakkovarausmaksun, joka on noin 25% leirikoulunne arvioidusta loppulaskusta. Loppulasku kirjoitetaan leirikoulunne aikana, kun tiedämme toteutuneen henkilömäärän ja ohjelmat.