Eurooppalainen vapaaehtoistoiminta – EVS

Eurooppalainen vapaaehtoistoiminta – EVS

Metsiksen kautta voit lähteä vapaaehtoistöihin ulkomaille. Miltei ilmaiseksi. Eurooppalaisen vapaaehtoistyöpalvelun kautta voit viettää mielekästä aikaa maailmalla aina kahdesta viikosta vuoteen saakka. Hoida uimarantoja Espanjassa, leikitä lapsia Maltalla tai kunnosta purjeveneitä Englannissa. Vaihtoehtoja on useita! EVS- ohjelma on suunnattu yli 17-vuotiaille ja me Metsiksellä autamme sinua sopivan työpaikan ja kohdemaan löytymisessä.
Lisätietoja vapaaehtoistyöpaikoista maailmalla löydät täältä

EVS -vapaaehtoisena Metsäkartanolla

Dany and Jean

Me myös vastaanotamme vapaaehtoistyöntekijöitä vuosittain. Tänä vuonna ranskalaiset nuorisoalan osaajat Dany ja Jean ovat rikastuttamassa toimintaamme lokakuun loppuun saakka. He työskentelevät Metsäkartanon eri osa-alueilla ja pitävät kansainvälisiä kulttuuritunteja alueen kouluissa ja nuorisoalan organisaatioissa. Voit tilata heiltä kansainvälistä ohjelmaa olemalla heihin suoraan yhteydessä.

d.trefoux@gmail.com

jeanthomas.anim@gmail.com

Katso Danyn ja Jeanin videoterveiset:

 

Rautavaaralta Martiniquelle

Lähetimme Villen vuodeksi Karibianmerelle EVS -vuotta viettämään.  Eurooppalaisen vapaaehtoisohjelman myötä Ville on oppinut itsestään paljon ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat selkiytyneet.  Martiniquella Ville on työskennellyt nuorten parissa erilaisissa projekteissa, mm. videopajoissa sekä puutarhatöissä.

”Kannatti lähteä, olen saanut uusia kokemuksia, löytänyt uusia puolia itsestäni sekä saanut uusia ystäviä ja mahdollisuuksia. Haasteet onnistumisineen ja epäonnistumisineen ovat antaneet työkaluja jatkoa ajatellen”.

Seuraa Villen EVS -vuotta: