Kansainvälinen nuorisotyö

Maailma on niin avara

Kansainvälistä nuorisotyötä teemme suurella sydämellä. Työmme tarkoituksena on lisätä suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä eri kulttuurien välillä. Haluamme liikuttaa nuoria sekä nuorten parissa työskenteleviä ja vuosien saatossa olemme isännöineet lukuisia kansainvälisiä hankkeita ja lähettäneet nuoria maailmalle vaihtoihin ja vapaaehtoistöihin.

Metsiksen verkosto maailmalla on laaja ja kauttamme löydät luotettavan projektikumppanin ideallesi. Henkilökuntamme on miltei alati liikkeellä ja tuomme uutta osaamista Metsiksen palveluihin reissuiltamme. Kielitaitoinen tiimimme sekä kiehtova ympäristö takaa kansainvälisten tapahtumien onnistumisen.

ERASMUS +-ohjelma tietää ikimuistoisia kokemuksia.

Oletko kiinnostunut lähtemään ulkomaille kansainväliseen nuorisovaihtoon tai haluatko olla järjestämässä mieluista kansainvälistä nuorisovaihtoa Metsiksellä? Suosittelemme molempia vaihtoehtoja. Jos sinulla on kolme kaveria ja yhteinen kiinnostuksen kohde, niin voitte hakea kauttamme tukea projektin järjestämiselle. Me autamme samanhenkisten nuorten löytymisessä muualta Euroopasta. Suunnittele unelmiesi nuorisovaihto ja toteuta se Meillä!

Ole utelias. Ota yhteyttä.
Maija Jeskanen 040-356 4530
maija.jeskanen(at)metsakartano.com
Liity Facebookin ryhmäämme: Kv-Klubi Itä-Suomi

Maija Jeskanen

Kävijöiltä kuultua:

“–We had a nice time in this lovely place, disconnect of everything, but at the same time, in connection with the forest, the most natural part of the world.” – International camp participant

“–Metsäkämppä oli ihana paikka asua. – Ulkomaalaisetkin rakastuivat paikkaan!” – Kv-leiriohjaaja

”It was wonderful here. I really enjoyed all the different activities and the ”ranta sauna”