Ravintolapalvelut

Takkatuli lämmittää tunnelmallista 200-paikkaista ravintolasaliamme ja suuret ikkunat avaavat upean näköalan järvelle. Salista pääsee n.50 hengen terassille, jossa voi pitää mukavan grilli-illan livemusiikin keralla. Ravintolassamme on A-oikeudet.

Ruoan valmistamme paikan päällä aidoista raaka-aineista käyttäen hyväksi luomua ja lähiruokaa. Paljon kehuja saaneet herkut löytyvät noutopöydästämme erityisruokavaliot huomioiden. Noutopöytään kuuluu runsaasti salaatteja, leivät, levitteet, ruokajuomat, lämpimänä lihaa, kalaa ja kasvista, jälkiruoka ja kahvi. Keittiön henkilökunta palvelee ystävällisesti ja asiantuntevasti kaikissa ruokailuun liittyvissä asioissa.

Turvekammi sijaitsee noin kilometrin päässä päärakennukselta. Kammille mahtuu noin 50 henkeä nautiskelemaan nuotiotulen lämmöstä ja upeista erämenuista. Kammi soveltuu mainiosti live-musiikin kuunteluun loistavan akustiikkansa sekä pienen “lavan” ansiosta. Myös eräkokkikoulut onnistuvat kammin nuotiolla ammattitaitoisella ohjauksella.

Erikoismenuja; Savolaiset Sapuskat