Aktiviteetit

Tekisikö mielesi pelata hyrlinkiä tai tehdä erilaisia kädentöitä? Vai olisiko sittenkin lumikenkäretki nokipannukahvien ja tikkupullan merkeissä parempi?

Järjestämme erilaisia aktiviteetteja aina taitoa tai fyysistä kuntoa vaativista ohjelmista kaikille soveltuviin aktiviteetteihin. Voit lähteä melomaan tai kerätä porukan ja haastaa heidät erään tai kahteen curlingia tai frisbeegolfia. Oli kesä tai talvi, aina löytyy tekemistä. Turvallisuudesta ja toteutuksesta vastaa osaava ja ammattitaitoinen ohjaustiimimme, jolta eivät ideat lopu kesken.

Metsäkartanon upeat retkeily- ja patikointimaastot tarjoavat luonnonrauhaa ja mahdollisuuden testata omia erämiehen taitojaan. Metsäkartano tarjoaa sekä opastettuja että omatoimisia ajanviettotapoja, yksin tai ryhmässä. Olemmekin suosittu ryhmä- ja nuorisomatkailukohde ja valitsemalla meidät, olet mukana tukemassa nuorisotoimintaa ja sen kehittämistä.

Savotta-rakennuksesta löydät monitoimitiloja ryhmätöihin ja kädentaitoihin, kuten keramiikkapaja ja valokuvauspimiö.  Päädystä löytyy kappeli, joka palvelee asiakkaita mm. konserttisalina, vihkiseremonioissa ja kokouksissa lähes rajattomilla mahdollisuuksillaan. Savotan alakerrasta löytyvät liikuntasali Voikka, jossa voi esimerkiksi pelata sählyä, lentopalloa tai kokeilla seinäkiipeilyä sekä kuntosali kaikilla mausteilla.

Toimintaympäristömme on turvallinen ja tarjoamme elämyksiä, joista riittää kerrottavaa pitkäksikin aikaa. Meillä kohdellaan kaikkia asiakkaita tasavertaisina, joten myös lasten ja nuorten on helppo saada omat asiansa huomioiduksi, olemmehan heidän asialla.

UUTTA!
Hemmotteluhoitoja Metsäkartanolla tarjoaa Rautavaaran Koti ja Kauneus. Laajasta valikoimasta löytyvät ihanat hemmottelevat SPA-hoidot, hääpaketit, hieronnat, saunahoidot, kestoripset ym. Katso esitettä. Kysy lisää!

Teatteripaketti
Kesäteatteri Rautavaaralla, ruokailu, majoitusta ja ohjelmaa Metsäkartanolla.

Polttarit tai muuten vaan mukavat illanistujaiset. Melontaretki, kädentaitoja, seinäkiipeilyä, jousiammuntaa, kauneushetki, saunomista ja hyvää ruokaa…

Savottailtamat
Iltamissa syödään Savolaisesta pitopöydästä Metsäkartanon tapaan, leikitään savotta-ajan kisailuja ja tunnelman kruunaa haitarimusiikki ja savotta jutut.

Salamenu
Ammattitaitoiset metsänkulkijat valmistavat omilla luvilla ruokaa luonnon hyvistä raaka-aineista. Illan ohjelmaan kuuluu herkullisen aterian lisäksi teemaan sopivaa musiikkia ja tarinoita.

Ota yhteyttä ja varaa omasi: Ohjelmapalvelut, Tanja Liimatainen, 040 8396 354, ohjelmapalvelut(at)metsakartano.com
Anna palautetta ohjelmista tästä.