Aktiviteetit

Tekisikö mielesi pelata hyrlinkiä tai tehdä erilaisia kädentöitä? Vai olisiko sittenkin lumikenkäretki nokipannukahvien ja tikkupullan merkeissä parempi?

Järjestämme erilaisia aktiviteetteja aina taitoa tai fyysistä kuntoa vaativista ohjelmista kaikille soveltuviin aktiviteetteihin. Voit lähteä melomaan tai kerätä porukan ja haastaa heidät erään tai kahteen curlingia tai frisbeegolfia. Oli kesä tai talvi, aina löytyy tekemistä. Turvallisuudesta ja toteutuksesta vastaa osaava ja ammattitaitoinen ohjaustiimimme, jolta eivät ideat lopu kesken.

Metsäkartanon upeat retkeily- ja patikointimaastot tarjoavat luonnonrauhaa ja mahdollisuuden testata omia erämiehen taitojaan. Metsäkartano tarjoaa sekä opastettuja että omatoimisia ajanviettotapoja, yksin tai ryhmässä. Olemmekin suosittu ryhmä- ja nuorisomatkailukohde ja valitsemalla meidät, olet mukana tukemassa nuorisotoimintaa ja sen kehittämistä.

Savotta-rakennuksesta löydät monitoimitiloja ryhmätöihin ja kädentaitoihin, kuten keramiikkapaja ja valokuvauspimiö.  Päädystä löytyy kappeli, joka palvelee asiakkaita mm. konserttisalina, vihkiseremonioissa ja kokouksissa lähes rajattomilla mahdollisuuksillaan. Savotan alakerrasta löytyvät liikuntasali Voikka, jossa voi esimerkiksi pelata sählyä, lentopalloa tai kokeilla seinäkiipeilyä sekä kuntosali kaikilla mausteilla.

Toimintaympäristömme on turvallinen ja tarjoamme elämyksiä, joista riittää kerrottavaa pitkäksikin aikaa. Meillä kohdellaan kaikkia asiakkaita tasavertaisina, joten myös lasten ja nuorten on helppo saada omat asiansa huomioiduksi, olemmehan heidän asialla.

UUTTA!

Savon Menevä, Mona tarjoaa Metsäkartanolla toteutettavaksi:

Metsis Dancefit
Yhdistettyä aerobicia ja tanssiliikuntaa eri tanssityylien muodossa. Menevän tunnin päätteeksi verrytellään ja venytellään. Sopii lapsille ja nuorille.

Humppajumppa
Pistetään jalalla menemään oikein koreasti ja mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tehdä se musiikin tahtiin! Sopii myös liikuntarajoitteisille.

Perhe Jumppa
Koko perheen yhteisestä liikuntahetkestä tykkäävät kaikki! Perheen pienimmät lapset toimivat erinomaisina ”puntteina” ja hiukan isommat pystyvät jo liikkumaan yhdessä vanhempiensa kanssa.

Hemmotteluhoitoja Metsäkartanolla tarjoaa Rautavaaran Koti ja Kauneus. Laajasta valikoimasta löytyvät ihanat hemmottelevat SPA-hoidot, hääpaketit, hieronnat, saunahoidot, kestoripset ym. Katso esitettä. Kysy lisää!

Teatteripaketti
Kesäteatteri Rautavaaralla, ruokailu, majoitusta ja ohjelmaa Metsäkartanolla. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja varaa omasi: Ohjelmapalvelut, Tanja Liimatainen, 040 8396 354, ohjelmapalvelut(at)metsakartano.com

Ota yhteyttä