Metsäkartanolla viihdyt luonnon helmassa

Kiireettömyyden ja luonnon rauhoittavan voiman aistit jo pihaan saapuessa. Näissä maisemissa on helppo olla jouten tai inspiroitua, kumpaa kaipaatkaan. Metsäkartanolla rentoudut luonnossa liikkuen, uutta puhtia saaden.  Anna vieraanvaraisen henkilökuntamme hoitaa asiat puolestasi, joustavasti ja ympäristöä kunnioittaen.

Voi hyvin ja juhli

Nauti maistuvista kauden antimista, lähiruokaan erikoistuneessa ravintolassamme. Isompia juhlia varten voit muunnella monipuolisia tilojamme tai viettää iltaa kahden kesken laavulla erätulen äärellä. Haasta tiimisi hauskoihin kisailuihin, joiden jälkeen melontaretki tyynellä järvellä rauhoittaa. Liukulumikenkäretki metsään ja löylyt rantasaunalla kruunaa päivän.

Metsäkartano liikuttaa mieltä ja kehoa. Puhdas ruoka ja ekologisuus ovat meille tärkeitä. Metsäkartano on saanut ympäristöä säästävällä toiminnallaan Green Key-ympäristösertifikaatin. Majoitutpa mättäällä tai lomahuoneistossa, sinusta huolehditaan lämmöllä. Järjestämällä kokouksen, juhlat tai lomailemalla Metsäkartanolla teet vihreämmän valinnan. Samalla tuet työtämme lasten ja nuorten hyväksi.

Anna meille palautetta tästä