IKÄIHMISTEN VESTIVAALIT siirretään keväälle 2021: Uusi päivämäärä on 22.4.2021

31.8.2020 Ajankohtaista

TIEDOTE 31.8.2020 / IKÄIHMISTEN VESTIVAALIT

Tapahtuma siirretään keväälle 2021. Uusi päivämäärä on torstai 22.4.2021.

Hyvä vestivaalikansa!

Valitettavasti meidän on todettava, että emme pysty järjestämään Ikäihmisten Vestareita to 1.10.2020 vallitsevan koronaepidemian vuoksi. Olemme tästä erittäin pahoillamme.
Ikäihmisten Vestarit ovat edelleen keränneet kiinnostusta, sillä innokasta tanssikansaa ehti ilmoittautumaan syksynkin tapahtumaan iso määrä. Olemme tästä todella kiitollisia, mielissämme sekä erittäin otettuja! Haluamme yhä toteuttaa hauskan ja mieleenpainuvan tapahtuman teille, joten tässä olisi tiedoksi tapahtuman uusi päivämäärä:

IKÄIHMISTEN VESTIVAALIT TORSTAINA 22.4.2021 Rautavaaran Metsäkartanolla.

Iloksemme voimme ilmoittaa, että upea artistimme Isto Hiltunen saapuu esiintymään kevään 2021 Ikäihmisten Vestareille! Istolle haluaisimme lausua ison lämpimän kiitoksen joustavuudesta ja ystävällisestä asenteesta. Hän on tullut upeasti vastaan tapahtumien siirtämisten kanssa, vaikka tämä aika ei ole ollut helppoa kenellekään.

Samoin haluaisimme kiittää kaikkia teitä, ketkä olette osoittaneet mielenkiintonne tapahtumaa kohtaan, suunnitelleet tulevanne tai varanneet paikan tapahtumasta. Tämä on meille todella tärkeää ja mieltä lämmittävä asia. Yhdessä me tästä selviämme!

Toivottavasti näemme teidät keväällä 2021 ja pääsisimme vihdoin tanssahtelemaan yhdessä! Toivotamme kaikille turvallista ja mukavaa syksyä.

VARAA PAIKKASI ENSI KEVÄÄN TAPAHTUMAAN: info@metsakartano.com tai 040 839 6350!

Sydämellisin terveisin,

Mona, Savon Menevä
Mari, Metsäkartano Isto Hiltunen Metsäkartano

tanssi metsäkartano