Nyt on aika ilmoittautua nuorten riistakurssille

4.2.2020 AjankohtaistaTapahtumat

METSÄKARTANON LEIRIKESÄ 2020

Kesäloman aikana voit Metsäkartanon riistakurssilla oppia paljon luonnosta, riistasta ja metsästyksestä. Riistakurssi ei ole pelkkää pänttäämistä, vaan asioita harjoitellaan myös käytännössä. Harjoittelun lomassa käydään saunomassa ja uimassa, eikä melontaretkikään ole poissuljettu riemu. Leirin huipennuksena on mahdollista suorittaa metsästäjäntutkinto.

OHJAAJAT: Leirillä kokeneet oppaat, joiden toimesta on järjestetty myös yövalvonta.

Maksut: Leiri maksetaan kaksi viikkoa ennen leirin alkua.

Kuljetus: Leirille saavutaan omilla kyydeillä. Tarvittaessa meiltä voi tiedustella kimppakyytimahdollisuuksia.

Ilmoittautuminen ja leirikirje: Leireille ilmoittaudutaan joko puhelimitse tai sähköpostilla. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea. Ennen leiriä osallistujat saavat sähköpostitse leirikirjeen, jossa päivitetyn ohjelman lisäksi tietoa muun muassa mukaan otettavista varusteista.

Vakuutus: Leiriläisellä tulee olla oma voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

RIISTAKURSSI 15. -19.6.2020

Haaveiletko metsästäjäksi ryhtymisestä vai kiinnostaako riista sekä metsästykseen liittyvät asiat?

Kurssin aikana opitaan metsästäjätutkintoon liittyvät asiat niin teoriassa kuin käytännön harjoitteiden kautta. Tekeminen kurssilla ei ole pelkkää pänttäämistä, vaan iltaisin saunotaan ja vietetään laatuaikaa yhdessä. Viimeisenä päivänä mahdollisuus suorittaa metsästäjäntutkinto.

AIHEET:
lajituntemus, metsästysmuodot, haavoittuneen riistan haku, saaliin käsittely, riistaekologia, ampuma-aseet sekä niiden käyttö, ilmakivääriammunta, hyvät metsästystavat, jokamiehen oikeudet, kartan ja kompassin käyttö, metsästyskoirat ja niihin tutustuminen käytännössä, riistahallinto ja metsästäjäjärjestöt, metsästysoikeus ja metsästyslainsäädäntö

HINTA 255€/hlö + 20€ metsästäjätutkintomaksu

Min. 12 osallistujaa, max 16 osallistujaa

Ilmoittautuminen
info@metsakartano.com         040-8396350

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA