Metsäkartanon syyslomaleiri yhteistyössä PKO:n kanssa

18.10.2019 Ajankohtaista

syyslomaleiri
Nuorisokeskus Metsäkartano järjesti syyslomaleirin yhteistyössä PKO:n kanssa

Metsäkartano järjesti syyslomaleirin yhteistyössä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) kanssa 14.-16.10.2019. Syyslomaleiri oli suunnattu 3.-6.luokkalaisille lapsille ja nuorille. Leirillä oli monipuolista ohjelmaa ja leiriläiset pääsivät kokeilemaan mm. seinäkiipeilyä, jousiammuntaa, kankaanpainantaa ja seikkailusuunnistusta.

PKO tarjosi leirin Jukolan Osuuskaupan ja PKO:n sulautumisen sekä PKO 100 -juhlavuoden kunniaksi nimenomaan Ylä-Karjalassa. PKO:n tuen ansiosta hinta oli leiriläisille huomattavan edullinen sisältäen ohjelman ja majoituksen täysihoidolla. Osallistujille jaettiin myös PKO 100- jumppakassit ja pyöränvalot. Leirillä oli 31 osallistujaa pääosin Ylä-Karjalan alueelta.

–    leiriläisillä oli hauskaa, eivätkä kaikki olisi malttaneet pois lähteäkään, kertoo myynti- ja markkinointivastaava Mari Kokolahti Metsäkartanosta. Näin siinä yleensä aina käy – olipa kyseessä sitten leirikoulu tai muut nuorten leirit. Meillä järjestetään leirejä ympäri vuoden, ja silti saamme joka leirin myötä uusia faneja, joten aivan kaikki eivät meitä vielä tunne. Nuorisokeskus Metsäkartano on vähän kuin kätketty aarre keskellä pohjoissavolaista metsä- ja järvimaisemaa. Sijainti rauhaisalla niemellä, Ylä-Keyritty -järven rannalla tarjoaa mitä monipuolisemmat mahdollisuudet nauttia luonnon puhtaudesta ja hiljaisuudesta, Kokolahti jatkaa.

Nuorisokeskuksen ensisijainen tehtävä on tukea kasvattajien ja kouluttajien työtä sekä palvella kansallista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa.

–    Tarjoamme lapsille, nuorille, nuorisojärjestöille ja nuorisoryhmille turvallisen toimintaympäristön jo 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme leirien järjestäjille käyttöön fyysisten puitteiden lisäksi ammattitaitomme sisällön luomisessa ja ohjaamisessa. Yhteiskunnallisen yrityksenä palvelujemme käyttäjät tukevat samalla nuorisotyötä. Ja luonnollisesti myös ympäristö on erityisen lähellä sydäntämme – siitä tunnuksena Green Key -merkki, Mari Kokolahti summaa.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 14 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa ja Rautavaaralla. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa noin 114 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.