Metsäkartanon kesä koostuu leireistä, lomista, juhlista ja kokouksista

5.6.2019 Ajankohtaista

Metsäkartanon kesä on käynnistynyt kovaa vauhtia.
Leirikoululaiset ja muut kevään ryhmät ja vieraat kuten esimerkiksi kokousväki täyttivät Metsäkartanon kevään iloisista ihmisistä, ja nyt on kesä tullut Metsäkartanollekin.

Kesällä Metsiksellä pidetään paljon erilaisia lasten ja nuorten leirejä, monenlaisia kokouksia ja sitten ihan perinteistä kesälomaa. Kesä on myös juhlien aikaa, ja meillä Metsäkartanolla vietetään kesän aikana mm. monet häät ja syntymäpäiväjuhlat sekä lukuisia muita erilaisia kokoontumisia kuten vaikkapa sukukokoontumisia ja -juhlia.

Yksittäinen lomailija pääsee omatoimisesti vaikkapa melomaan, patikoimaan, saunomaan, pelaamaan hyrlinkiä tai frisbeegolfia sekä harrastamaan parkouria.

Ryhmille löytyy paljon erilaisia aktiviteettivaihtoehtoja, kuten maastopyöräretket, seinäkiipeily, jousiammunta, suopotkupallo, sumopaini, kädentaidot, tukkilaistaidot, ja tietysti myös yksittäisille matkailijoille mainitut ohjelmapalvelut sopivat ryhmille.

Majoitusta löytyy Marjamaa-lomahuoneistoista ja Justeeri- ja Sirnikka-erähotelleista, jotka molemmat sopivat sekä yksittäismatkailijoille että ryhmille sekä myös Metsäpirtiltä ja aidolta tukkilaiskämpältä Metsäkämpältä, jotka sopivat erityisesti ryhmille. Ja tietysti leirintäalueemmekin on jo auki.

Metsäkartanon päärakennuksen ravintolasta saa aamupalaa, lounasta ja päivällistä sekä ryhmille tietysti tilauksen mukaan myös väli- ja iltapaloja. Ja jos haluaa ruokaelämyksestä vähän erikoisemman, voi ruokailun siirtää kodalle tai turvekammille.

Tervetuloa mukaan Metsäkartanon kesään!
parkourmetsä