Kevään ja syksyn 2020 parhaat leirikouluajankohdat varataan nyt

1.5.2019 Ajankohtaista

Nyt on hyvä aika varata leirikoulu keväälle ja syksylle 2020, mikäli haluaa juuri tietyn ajankohdan.
Myös syksyn 2019 jäljellä olevia päiviä kannattaa vielä kysäistä, eli välttämättä ei ole vielä liian myöhäistä, mikäli ajankohdassa on joustonvaraa.
Ja monet varaavat jo vuotta 2021, eli liian aikaisin ei voi olla liikkeellä.

Leirikoulu Metsäkartanolla on lasten omien sanojen mukaan “ihan sairaan hauskaa” ja opettajille ns. helppo nakki, sillä meillä Metsiksellä leirikoulun varaaminen ja järjestäminen on tehty helpoksi.

Metsäkartanon pääkohderyhmä ovat juurikin nuoret ja yksi päätuotteistamme leirikoulut, joten me todellakin olemme vihkiytyneet leirikoulujen järjestämiseen. Me haluamme tuottaa lapsille ja nuorille sekä toivottavasti myös mukana tuleville aikuisille “Kasvun kipinöitä” arkisen koulutyön rinnalla. Usein yhteisiä leirikouluhetkiä muistellaan vielä kuudennen luokan viimeisenä päivänä juuri ennen alakoulun viimeisen todistuksen jakoa – niinä viimeisinä yhteisinä hetkinä siinä tutussa ja turvallisessa omassa luokassa sen ihanan luokanopettajan kanssa.

Ohjelmapalveluvaihtoehtoja on runsaasti ja ne ovat taatusti hauskoja ja ennenkaikkea jotain sellaista, jota ei normaalisti tule tehtyä tai koettua. Vai mitä sanot suopotkupallosta, sumopainista, seinäkiipeilystä tai hyrlingistä?

Hintoihin pääset tutustumaan tämän vuoden hinnaston avulla.

Kysy meiltä lisää info@metsakartano.com tai soita 040 839 6350.

SUOFUTIS