Tässäkö on unelmiesi työpaikka?

5.3.2019 Ajankohtaista

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

NUORISOTYÖN KEHITTÄMISKOORDINAATTORIA

Nuorisokeskus Metsäkartano on ainutlaatuinen paikka paitsi toimintaympäristönä, myös toimintaperiaatteiltaan. Täällä tehtävällä työllä on tarkoitus. Olemme ympäristömerkitty, yhteiskunnallinen yritys, ja tuotamme palveluja ensisijaisesti nuorille ja nuorten kanssa työtä tekeville. Siinä rinnalla teemme mm.kestävää luontomatkailua koti- ja ulkomaisille asiakkaille. Tutustu lisää: www.metsakartano.com.

Tulet Metsäkartanon nuorisotiimiin koordinoimaan nuorisotyön kehittämistä. Teet myös käytännön ohjaustyötä nyrkit savessa silloin kun siihen on tarvetta.

Sinulla on vähintään amk-tasoinen tehtävään sopiva tutkinto. Tunnet nuoriso- ja/tai opetustoimialaa ja niiden tarpeita. Englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. Pystyt myös ohjaamaan ryhmiä erilaisissa seikkailullisissakin ohjelmissa. Osaamisesi on monipuolista, suhtaudut maailmaan uteliaasti ja sinulla on halu kehittää itseäsi työn vaatimusten mukaan. Sinulla on valmiudet toimia nuorisotiimin esimiehenä. Tehtävän lopullinen sisältö määritetään tarkemmin riippuen valitun henkilön vahvuuksista.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja motivoivan työympäristön, osaavan joukkueen tuen sekä mahtavan pelikentän laittaa taitosi ja luovuutesi kehiin ja näyttää mihin pystyt.

Hakemukset ja cv:t 17.3. mennessä osoitteeseen jari.korkalainen@metsakartano.com
Tiedustelut 040-8396353/Jari #metsäkartano #nuorisokeskus #suomennuorisokeskukset #nuorisotyö #outdoorfinland #greenkey #ulkoilmaelämää #leirikoulu #työpaikat #duunit #työtätarjolla #unelmaduuni #kestäväkehitys #seikkailukasvatus #luonnossakuinkotonaan #nuorisoleirit #luontomatkailu

ilmoitus koord