Tässä on elämäsi tilaisuus

5.3.2019 Ajankohtaista

Haluaisitko myydä tällaista tuotetta? Aloitetaan vaikka siitä, että myyt itsesi ensin meille.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
MYYNTI- JA MARKKINOINTIVASTAAVAA

Nuorisokeskus Metsäkartano on ainutlaatuinen paikka paitsi toimintaympäristönä, myös toimintaperiaatteiltaan. Täällä tehtävällä työllä on tarkoitus. Olemme ympäristömerkitty, yhteiskunnallinen yritys, ja tuotamme palveluja ensisijaisesti nuorille ja nuorten kanssa työtä tekeville. Siinä rinnalla teemme mm.kestävää luontomatkailua koti- ja ulkomaisille asiakkaille. Tutustu tarkemmin: www.metsakartano.com.

Markkinointi, myynti ja viestintä. Siinäpä ne keskeiset tehtäväalueesi tiivistettynä. Pääasiassa tietenkin sähköisillä alustoilla toteutettuna, henkilökohtaisten kontaktien tärkeyttä unohtamatta.
Sinulla on vankka osaaminen ryhmämyynnistä, markkinoinnista ja asiakkuuksien ja strategisten kumppanuuksien kehittämisestä. Somen käyttö ja netin analytiikan hyödyntäminen ovat tuttuja juttuja. Osaat viestiä ja tuottaa sisältöä niin tarjouksiin kuin somekanaviinkin sujuvasti vähintäänkin myös englanniksi. Et hätkähdä myöskään tuotekehitykseen osallistumista, tuotteiden paketointia ja hinnoittelua. Työskentelet mielelläsi vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden kuin työporukankin kanssa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja motivoivan työympäristön, osaavan joukkueen tuen sekä mahtavan pelikentän laittaa taitosi ja luovuutesi kehiin ja näyttää mihin pystyt. Etätyö osittain mahdollista.
Hakemukset ja cv:t 17.3. mennessä osoitteeseen jari.korkalainen@metsakartano.com
Tiedustelut 040-8396353/Jari

#metsäkartano #suomennuorisokeskukset #työpaikka #myynti #markkinointi #viestintä #elämäsitilaisuus #luontomatkailu #greenkey #outdoorfinland #visitfinland #markkinointiviestintä #työpaikat #duunit #nuorisotyö

ilmoitus mm