Tule meille töihin!

20.2.2019 Ajankohtaista

Haemme keittiötyöntekijöitä/suurtalouskokkeja

Työtä voidaan tarjota heti kahdelle ja toukokuun alusta on tarve vahvistaa tiimiä vielä parilla uudella ahkeralla käsiparilla. Toiminta painottuu kesään, joten näillä näkymin työtä voidaan tarjota useammalle keittiöalan ammattilaisille ainakin syyskuulle saakka.

Työtehtävät painottuvat noutopöytäaterioiden sekä aamiaisten ja iltapalojen valmisteluun ja tarjoiluun. Keittiö toteuttaa myös tilausmenuja erilaisia juhlatilaisuuksia varten. Työ on kokoaikatyötä ja edellyttää mahdollisuutta 2-vuorotyöhön sekä viikonlopputöihin.

Haemme erityisesti reippaalla työotteella varustettuja ammattilaisia. Hakijalta edellytämme alan ammattitutkintoa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Erityisesti suurtalouskokeilta edellytetään vastaavista työtehtävistä aiempaa kokemusta, joka tukee kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä.

Huomioithan sijaintimme, oma auto on välttämätön heikkojen julkisen liikenteen yhteyksien vuoksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jari.korkalainen@metsakartano.com viimeistään 28.2.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.

greenkey_logo_2012