Tule meille töihin!

2.8.2017 Ajankohtaista

Etsimme siistijää

Nuorisokeskus Metsäkartanolle etsitään sesonkiajan töihin siivousvastaavan työpariksi siistijää. Siistijän tehtäviin kuuluvat majoitustilojen, saunojen, yleisten tilojen sekä toimistotilojen siivous, liinavaatehuolto sekä muut siivoustiimille kuuluvat tehtävät. Tehtävään sisältyy myös viikonlopputöitä.

Hakutiedot

Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Jari Korkalainen, Puh: 040 839 6353, jari.korkalainen@metsakartano.com

Reippaita ohjaajia tarvitaan töihin

Etsimme nyt Metsäkartanon leirikoulusesongin ajaksi OHJAAJIA
Tehtävänäsi on toimia leirikouluryhmien ohjaajana erilaisissa aktiviteeteissa. Tehtävään kuuluu myös ohjelmien valmistelu- ja jälkityöt. Sinulla on nuoriso- tai ohjelmapalvelualan koulutus- ja/tai kokemustausta sekä mielellään KTO- ja/tai melonnanohjaajan pätevyydet.

Hakutiedot

Hakemukset sähköpostin pdf-muotoisina liitetiedostoina 11.8.2017. klo 12:00 mennessä osoitteella ohjelmapalvelut@metsakartano.com. Lisätietoja antaa ohjelmapalveluvastaava Tanja Liimatainen, p. 040-8396354.

 

EU-ympäristömerkki