TALVEN TAIKAA – LEIRIKOULUTARJOUS

14.10.2016 Ajankohtaista

Talvileirikouluun!

Talven hiljaisen lumivaipan keskellä on hyvä kiljaista ”JEE” pulkkamäen vauhdeissa. Talvi on liikkumisen ja tekemisen juhlaa. Oletko saanut kalaa talviverkosta? Tai lumikenkäillyt kavereiden kanssa? Sininen valo ja lyhyt päivä antavat mahdollisuuden leikkiä lumen ja jään muodoilla sekä maalata maisema valoilla ja kurkistaa pimeällä avaruuteen. Tiedätkö montako erilaista lumihiutaletta on? Missä sijaitsee Orion? Ihmisten lisäksi talvella on hereillä ja liikkeellä luonnossa vain vähän elämää, mutta niiden jälkiä on helpompi tunnistaa kuin kesällä. Lähdetkö kanssani jäljitysretkelle?

Katso esimerkkiohjelma ja varaa viikkosi.
Soita 0408396354
Meilaa tanja.liimatainen@metsakartano.com

Tanja Liimatainen, leirikoulut